▼
CUKRÁŘSKÁ VÝZVA ČASOPISU GURMET POKOŘENA ANEB DALA JSEM TO!
Zadáním oné výzvy byl dort Black Forest, který mnozí znáte také jako Schwarzwald. Způsob, jak jsem se s ním poprala, najdete spolu s receptem v novém čísle časopisu Gurmet, který ode dneška najdete na stáncích.
DÝŇOVÝ KRÉM
Oranžovými recepty se to všude jen hemží, dýně prostě zažívá podobný boom jako makronky před dvěma lety. Kdo ji nevaří, jako by ani nebyl, takže ani já nesmím být pozadu, jak jistě chápete. Variací na dýňový krém je bezpočet, ale víte jak to je - méně je více. Můžete ho zjemnit kopečekem ušlehané smetany, ovšem toužíte-li po asijské verzi, přidejte trochu kokosového mléka a posypte lístky koriandru.
DÝŇOVÉ BÁBOVIČKY
Instagram je velmi zajímavá společenská síť. Nejenže máte možnost kochat se nad fotkami jídel ostatních IG účtů, ale někdy se Vám i poštěstí a dostane recept. Jako já na tento výborný a rychlý dýňový koláč od @m.i.r.k.a.p.h.o.t.o . Je to jeden z mých budoucích oblíbených, už jen proto, že příprava je raz dva.