Tak jsem letos byla také na houbách, dvakrát. Poprvé jsme našli dvě babky a podruhé dva čtyřcentimetrové modráky. Potřetí jsem byla na houbách v Makru a našla jsem tam krásné lišky! A co jich tam bylo!
2 svazky rukoly
100 g cherry rajčat
100 g pancetty nebo prosciutta
250 g čerstvých lišek
balsamico cremo
červený pepř
parmezán
Rozpalte pánev, vhoďte pokrájenou pancetu, až pustí trochu tuku, přidejte lišky a za stálého míchání restujte asi pět minut. Natrhejte rukolu, pokrájejte rajčata, přidejte orestované lišky, hoblinky parmezánu, rukou nadrcený červený pepř a zakápněte balsamicem.
V jednoduchosti je krása:) Vypadá to moc dobře, až se dostanu k liškám, tak vyzkouším. Jen rukolu snesu v menším množství,tak ji spíše nahradím za polníček či něco podobného.
OdpovědětVymazatLukáš
http://ajlaffesn.blogspot.cz
Můžu jen doporučit! Místo rukoly bych použila i nějaký mix salátů...polníček, baby špenát....Díky moc! Hezký den,P.
VymazatMňam tohle vypadá moc moc dobře
OdpovědětVymazatDíky Jani moc! Dej vědět, až zkusíš :). Hezký večer, P.
Vymazat