Nádhera, co říkáte? Myslím, že se nám to s Dominkou moc povedlo! Celá série jídel i fotek pro OK!Magazín. Když jsem totiž dostala od nich email, tak nám chtěli poslat svého fotografa. Myslím, že Dominka se toho zhostila opravdu na výbornou! Děkuju moc Domí moje!
Ingredience:
Ingredience:
2 filety z candáta s kůží
2 lžíce olivového oleje
1 lžička lanýžového másla
sůl, pepř
nové brambory uvařené
Pyré:
500 g mraženého hrášku
2 lžíce lanýžového oleje
sůl, pepř
1 stroužek česneku
čerstvý estragon
výhonky mladého hrášku na dozdobení
Candáta osolte, opepřete. V pánvi rozpalte olej, vložte candáta kůží dolu a orestujte z každé strany 2-3 minuty. Na závěr vložte lanýžové máslo.
Hrášek uvařte na skus a tak, aby neztratil svoji zelenou barvu. Sceďte, vsypte do mixeru, přidejte sůl, pepř, estragon, česnek a rozmixujte na hladké pyré. Do hotového pyré vmíchejte lanýžový olej.
Krásné! Prosím co je to žluté mezi pyre a candátem? Brambory? Díky
OdpovědětVymazatJJ, nové brambory a děkuju!!!
VymazatKrásné! Prosím co je to žluté mezi pyre a candátem? Brambory? Díky
OdpovědětVymazatwow krásné :)
OdpovědětVymazatDěkuju moc Jani a jako to pyré je top! Hezký den,P.
VymazatTo by me asi nikdy nenapadlo, lanyzovo.bramborove pyre delam a je neskutecne, ale hraskove a s candatem, woooooowww :D
OdpovědětVymazatwww.shineoffashion.com
Já hráškové pyré dělám poměrně často a měla jsem tu máslo, tak jsem ho tam šoupla :)))
VymazatVypadá to fantasticky. Pyré jako příloha super nápad!
OdpovědětVymazatDěkuju Áji moc! Pusu
Vymazat