Italská kuchyně je jednou z nejvděčnějších. Stačí tak málo a skvělý oběd je na světě. K tomu sklenka dobrého vína, nějaký kvalitní italský film… jenom pozor, ať se Vám to nevymkne z rukou a Vy doma nemáte Itálii! No dobře, dost bylo vtípků, jdeme na recept!
tagliatelle
200 g svíčkové
pár cherry rajčat (rozpůlených)
kapary
česnek (rozmáčklý nožem)
100 ml bílého vína
půlka chilli papričky (nakrájené na jemno)
hrst hladkolisté petržele (pokrájené)
olivový olej
sůl, pepř
rukola
parmezán
Tagliatelle uvařte podle návodu. Na rozpálenou pánev vhoďte česnek a chilli papričku, chvilku restujte, přidejte nakrájené osolené a opepřené maso na nudličky a míchejte, dokud se maso nezatáhne. Přidejte rajčata, kapary a podlijte vínem. Nechte víno vydusit a přisypte petržel, vše zamíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Slité těstoviny vmíchejte do pánve se směsí a na talíři dozdobte rukolou a parmezánem.
Krásné servírování :)
OdpovědětVymazatDěkuji moc, je to milé ! :)
VymazatDobry den,nahodou jsem narazila na Vas blog a musim rict velky,velky obdiv a MNAM!!!
OdpovědětVymazatKdyby to slo,navrhla bych Vas na food blog Oscara ;) !!!
Jen tak dale!
Ivana Sebkova
Děkuji moc a moc, i když bez fotografického nadání mé dcery by to také bylo jiné :). Ještě jednou děkujeme
VymazatVarila jsem uz podruhe, tentokrat s krutim masem, a tak se stal vas recept jednim z mych nejoblibenejsi, co se testovin tyce :)
OdpovědětVymazatDěkuju moc, jsem moc ráda, že recept má úspěch! Hezký večer, P.
VymazatDobry den, chci de na t hned vrhnout �� ! Na kolik porci je tento rozpis? Dekuji, M.
OdpovědětVymazatKoukám, že je takový všeobecný :D...to bych taky ráda věděla :D viděla bych to tak na 2-3 porce ;). Já také díky!
VymazatCenim si vasi rychle odpovedi �� M.
OdpovědětVymazat