Rychlovka, kterou zasytíte celou rodinu. A co je na tom ještě lepší - tak toto ragú (bez těstovin) může jíst i má paleo dcera, která po ochutnání prohlásila: "To je jak tvoje vytuněný bolognese".
Ingredience:
3 mrkve
3 jarní cibulky
3 stonky řapíkatého celeru
1 chilli paprička
2 lžíce olivového oleje
500 g mletého hovězího masa
2 stroužky česneku
semínka fenyklu
oregáno
2 konzervy celých oloupaných rajčat
sůl,pepř
bazalka
Mrkev, cibulku, celer a chilli dejte do foodprocessoru a rozmixujte na hrubo. Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dejte namixovanou zeleninu a orestujte. Přidejte mleté maso, česnek, fenykl, oregáno a restujte dohromady. Zalijte konzervovanými rajčaty a snižte oheň a 20 minut nechte probublávat. Dochuťte solí a pepřem. Na závěr přidejte natrhané lístky bazalky a již nevařte.
Těstoviny uvařte podle návodu. Před scezením si dejte naběračku horké vody z těstovin stranou. Těstoviny nasypte do připraveného ragů a podlijte horkou vodou z těstovin a promíchejte. Ihned podávejte.
Vypadá to krásně, děkuji za tip,recept si ukládám a tento týden zkusím:)
OdpovědětVymazatLukáš
www.ajlaffesn.blogspot.cz
Hlavně to zvládneš levou zadní :)! Děkuju,hezký večer, P.
VymazatVyborne to bylo �� Diky za recept, M.
OdpovědětVymazatTo jsem moc ráda, že chutnalo! Díky, P.
Vymazat<3 mnam tolko dobrot.... mas zlate ruky :)
OdpovědětVymazatako tom, ze som tento skvely blog objavila az teraz? mas moj hlas v blogerke roka, velmi drzim palce :)
Ježíííš, děkuju moc!!! To je hrozně milý!!! Opravdu! Hezký den, P.
Vymazat