Tento raw koláč jsem připravila pro OK! Magazín a určitě by byla škoda ho nedat i na blog. Je naprosto delikátní totiž!
Korpus:
90 g vlašských ořechů
90 g neslazených datlí
2 1/2 lžíce bio kokosového oleje
Datle namočte na dvě hodiny do vody, aby změkly. Sceďte, vložte do mixéru, přidejte ořechy a rozmixujte v hladkou směs.
Formu vyložte potravinářskou folií a ořechovou směs po částech přeneste a lžící nebo prsty upěchujte. Dejte vychladit.
Kešu krém:
100 g kešu ořechů
30 ml kokosového mléka AROY-D
1 lžíce kokosového cukru
1 lžíce bio kokosového oleje
Veškeré ingredience rozmixujte v hladkou směs a přeneste na korpus a dejte opět vychladit.
Borůvkový krém:
200 g borůvek
1 zralé avokádo
50 g strouhaného kokosu
4 lžíce kokosového cukru
4 lžíce citronové šťávy
špetka maldon soli
5 lžíc bio kokosového oleje
Avokádo oloupejte, zbavte pecky a s ostatními ingredienci rozmixujte v hladkou směs. Borůvkový krém naneste na kešu krém a nechte v lednici vychladit přes noc.
Ohh, vypadá božsky! :D
OdpovědětVymazatA taky je mooc dobrý ;) děkuju!
VymazatTento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatMnam mnam mnam, to vypada uzasne, urcite vyzkousim, raw dorty miluju, take kazdy recept je pro me vyhra :D
OdpovědětVymazatwww.shineoffashion.com
Není vůbec hutný, a je opravdu výborný! Hezký den, P.
Vymazat