RYCHLÝ SALÁT S KADEŘÁVKEM

 Vím, že Vás poslední dobou zanedbávám. Není to tím, že jsou prázdniny, ale nám léto prostě není přáno. Přesně před rokem nám v tuto dobu onemocněla Cathynka a letos, asi abychom se nenudili, měla moje Gábi vážnou nehodu a skončila nejen s prasklou spánkovou kostí v nemocnici. Má za sebou operaci, vyztužená je titanovými destičkami a stále vidí dvojitě. Což je docela sranda, když jde venčit Sisinku a není si jista, které hovínko má sebrat :))).

Ingredience:
120 g kadeřávku
2 hrsti pekanových ořechů
1 hrst zlatých rozinek
100 g parmezánu
2 lžíce olivového oleje

Kadeřávek nasekejte, ne zas moc, jen tak, aby pustil trochu šťávy. Třetinu ořechů pomelte a parmezán nastrouhejte. Rozinky propláchněte - a ano, nepoužila jsem zlaté rozinky, protože Dominka je den předtím sež....! Takže jak vidíte, funguje to i s normálními! Všechny ingredience smíchejte lehce dohromady a dejte do chladničky proležet alespoň na půl hodiny.

5 komentářů:

  1. Krásné fotky, krásný salát ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, vím, že Vaše dcera je veganka (já taky), tak mě napadá, že tady máte asi dost veganských receptů. Váš blog jsem teď otevřela poprvé, takže nevím. Musím procházet jednotlivé, nemáte nějakou sekci vegan? Zatím nic nevidím. Díky :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Mínka je veganka, ale vaří si sama, tady asi žádný vegan recept nebude....

      Vymazat
    2. Chybí mi tam smajlík, takhle to vypadá tak nějak divně, takže jeden smajl za "nebude" hííír :), hezký večer,P.

      Vymazat