Tak já nevím, co to se mnou je. Asi únava materiálu či co :). Zrovna včera jsme si povídaly online s Miškou z Coolinári, jak ty naše blogy nyní vedeme! Mě zarůstá mechem, jim zas pavučinami! Nicméně to ještě Miška nevěděla, že já už mám konečně nafocený recept na blog! YES!
Ingredience:
150 g povoleného másla
100 g cukru krystal
3 vejce
2 menší jablka
1 ricotta
1 lžička vanilkového extraktu
200 g hladké mouky
1 lžička prášku do pečiva
špetku soli
moučkový cukr na posypání
Oloupejte jablka a nastrouhejte. Máslo a vanilkový extrakt
vyšlehejte s cukrem do pěny a postupně zapracujte vejce. Přidejte nastrouhaná jablka a ricottu a promíchejte. Prosátou mouku smíchejte s práškem do pečiva a solí a lehce, ale důkladně zamíchejte do směsi. Hotové těsto nalijte do formy o průměru 22 cm a pečte v předehřáté troubě na 190 °C přibližně 40 minut. Zkuste test špejlí.
Ten vypadá božsky ♥
OdpovědětVymazatA opravdu je! Dekuji a hezký den, P.
VymazatBude k nedělní kávičce :-)) díky za recept ♥Iva
OdpovědětVymazatJá dnes pořád chodila, že něco upeču a pořád jsem nevěděla co, takže byl znovu :))). Já děkuju, P.
VymazatZklamalo mě to,je to obyčejná buchta
VymazatTo je škoda, já jednou za čas si dám ráda obyčejnou buchtu. To se nedá nic dělat. Tak zas to není dusivka ;). Hezký den, P.
Vymazat