Preferuji jídla s delikátní chutí, které jsou jednoduché na přípravu. Čas, který u vaření ušetříte, mnohem lépe využijete tím, že si ten kulinářský skvost dokonale, pomalu a s láskou, kterou si zaslouží, vychutnáte.
Ingredience:
1 kg telecích kotlet
bylinky (šalvěj, rozmarýn, tymián, hladkolistá petržel)
česnek
mořská sůl
olej
Bylinky s česnekem rozdrťte v hmoždíři, přidejte mořskou sůl, smíchejte s olejem a s plným nasazením vmasírujte do naříznutých kotletek, aby směs dokonale pronikla tam, kde ji potřebujete. Do masa! Vložte do pekáče, lehce podlijte vodou, šoupněte do trouby a pak u ní zůstaňte a dívejte se, jak se připravuje ta nádhera, vaše budoucí nová láska. Bacha, abyste u toho neusnuli, možná si pro jistotu nařiďte budíka. Před koncem pečení (to poznáte) přidejte oříšek másla promnutý s hladkou moukou na zahuštění šťávy.
Žádné komentáře:
Okomentovat