BRUSCHETA S ČERVENOU ŘEPOU

Červená řepa je poslední dobou stále větším hitem. V kombinaci s česnekem a ořechy ji můžete použít i na rodinnou párty. Řepa s kozím sýrem je totiž přímo pastvou pro oči.

Ingredience:
2 vařené červené řepy
1 prolisovaný stroužek česneku
2 lžíce nastrouhaných vlašských ořechů
2 lžíce olivového oleje
čerstvá bazalka
balsamico ocet
sůl, pepř

kozí sýr
bazalka
bruscheta


Nastrouhejte řepu na jemno, přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
Podávejte na opečené bruschetě s kouskem kozího sýra a lístkem bazalky.



4 komentáře:

  1. Krásné fotky. Jelikož řepu zbožňuji určitě vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  2. Řepu miluju ,obzvlášť tu pečenou s olivákem co dělá mamka :D !
    Ve spojení s kozím sýrem ji znám pouze jako carpaccio a tohle je super nápad :)) !

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat, jak dlouho řepu vaříte? Díky Ann

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na velikosti řepy. Jestli je měkká poznáte tak, že do ní píchnete třeba vidličkou.

      Vymazat