2 vařené červené řepy
1 prolisovaný stroužek česneku
2 lžíce nastrouhaných vlašských ořechů
2 lžíce olivového oleje
čerstvá bazalka
balsamico ocet
sůl, pepř
kozí sýr
bazalka
bruscheta
Nastrouhejte řepu na jemno, přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
Podávejte na opečené bruschetě s kouskem kozího sýra a lístkem bazalky.
Krásné fotky. Jelikož řepu zbožňuji určitě vyzkouším
OdpovědětVymazatŘepu miluju ,obzvlášť tu pečenou s olivákem co dělá mamka :D !
OdpovědětVymazatVe spojení s kozím sýrem ji znám pouze jako carpaccio a tohle je super nápad :)) !
Můžu se zeptat, jak dlouho řepu vaříte? Díky Ann
OdpovědětVymazatZáleží na velikosti řepy. Jestli je měkká poznáte tak, že do ní píchnete třeba vidličkou.
Vymazat